Zien Volgers van Francesco Planckaert zeggen allemaal hetzelfde over foto’s van Noa en Elara
PMN
Volgers van Francesco Planckaert zeggen allemaal hetzelfde over foto’s van Noa en Elara
Foto: Instagram@planckaert_francesco

Francesco Planckaert deelde foto’s op zijn Instagram. Op de foto zien we zijn dochter Noa en Elara, het dochtertje van Stephanie Planckaert. Er is veel reactie gekomen op die foto’s.

Francesco Planckaert heeft een paar schattige foto's gedeeld op zijn Instagram-account. De foto's tonen zijn dochter Nora en Elara, het dochtertje van Stephanie Planckaert. Deze kiekjes hebben veel reacties teweeggebracht onder zijn volgers.

Op de foto's zien we Noa en Elara met een stralende glimlach poseren voor de camera. Het is duidelijk te zien dat ze een geweldige tijd hebben samen.

Francesco's volgers zijn dol op de foto's en laten dit ook blijken in de reacties. Eén van hen schrijft: "Fantastische foto van fantastische kinderen." Een andere reactie luidt: "Wat een prachtige foto van twee leuke, knappe meiden."
(Lees verder onder de foto)

Het is altijd leuk om te zien wanneer kinderen plezier hebben en samen mooie momenten delen. De connectie tussen Noa en Elara straalt van de foto's af en het is duidelijk dat ze het goed met elkaar kunnen vinden.

De familie Planckaert is niet alleen populair op tv maar ook op de sociale media. Francesco deelt regelmatig updates van zijn gezin op Instagram en deze foto's van Noa en Elara hebben zeker bijgedragen aan zijn populariteit op het platform.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Francesco Planckaert (@planckaert_francesco)

Meer nieuws

Meer nieuws

.