Lee Towers heeft zo zijn mening over ‘oververmoeidheid’ van Rachel Hazes
WVDS
Lee Towers heeft zo zijn mening over ‘oververmoeidheid’ van Rachel Hazes
Foto: Instagram @rachelhazes

Sinds enkele maanden heeft de weduwe van André Hazes een restaurant in Spanje geopend. Maar als ze dacht daar rustig te kunnen werken, heeft ze het mis.

Het restaurant van Rachel Hazes ligt in Torremolinos in Spanje. Ver weg van alle azijnzeikers in Nederland, moet ze gedacht hebben.

Maar Casa Hazes is haar blijkbaar aan het uitputten, volgens de verhalen die Evert Santegoeds opvangt. Je kan ontbijten, lunchen, dineren en nog een feestje meepikken in Casa Hazes. En mensen verwachten dat Rachel er altijd is om een goedendag te zeggen, wat niet altijd het geval is.

"Mensen denken dat je er altijd bent, en dat is dus niet zo", Lee Towers

Zanger Lee Towers heeft ook ooit een horecazaak gehad en geeft zijn zicht op de horecawereld. “Zelfs in Nederland is het lastig, want als het jouw zaak is, denken ze dat je er áltijd bent. En dat is dus niet zo,” klinkt het bij Lee, die een restaurant, bistro en nachtclub had.

“Dan zat ik ’s nachts om drie uur nog voor twintig dronken mensen een paar liedjes te zingen. Dus op een gegeven moment moet je gewoon die stekker eruit trekken. En klaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.