Debby Pfaff heeft groot nieuws: “Niet uitgesloten dat ik dat samen met zijn zonen ga doen”
PMN
Debby Pfaff heeft groot nieuws: “Niet uitgesloten dat ik dat samen met zijn zonen ga doen”
Foto: Instagram @debbypfaff

Debby Pfaff is weer helemaal terug van weggeweest. De dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen wil iets gaan doen in de media en/of de mode. Ze heeft zich ook al een manager onder de arm genomen.

Debby Pfaff weigerde tot voor kort elke opdracht in de media. Nu haar zonen oud genoeg zijn, wil ze opnieuw meer aan het werk gaan in de media. Het is niet uitgesloten dat we haar straks regelmatig op televisie zullen zien.

Debby heeft met Lian en Keano twee zonen die intussen ook bekend aan het worden zijn. “Het is zeker niet uitgesloten dat ik samen met mijn zonen iets op televisie ga doen,” verklapt ze in Story.

Debby Pfaff sluit niet uit dat ze samen met haar zonen iets gaat doen op televisie

“Ik denk dan aan programma’s als ‘Klopjacht’ en ‘De Code Van Coppens’. Maar er bestaan zoveel leuke programma’s. Voor reisprogramma’s mogen ze me ook altijd vragen.”

De voorbije weken was er ook heel wat te doen omtrent ‘De Pfaffs’. VTM haalde het programma van Streamz en VTM GO. Er waren heel wat mensen die het niet konden begrijpen.

‘De Pfaffs’ zijn dus nog steeds erg populair. Is een nieuwe reeks mogelijk? “Dat beslis ik niet alleen,” antwoordt Debby kort.

Meer nieuws

Meer nieuws

.