Fans geven tegengas: Evi Hanssen deelt ‘gewone’ vakantiefoto
WVDS
Fans geven tegengas: Evi Hanssen deelt ‘gewone’ vakantiefoto
Foto: Instagram @evihanssen

Evi Hanssen verloor op 14 maart 2023 haar moeder, een gebeurtenis die nog steeds een grote impact heeft op Evi. Maar ze is ook opnieuw aan het genieten.

De schrijfster en actrice is op vakantie geweest en deelt een foto met haar volgers. Maar die geven toch wel even tegengas wanneer Evi Hanssen het heeft over een ‘gewone’ vakantiefoto.

"Geen ruisende palmbomen, azuurblauwe zee", Evi Hanssen

“Zo’n foto die je zelden nog ziet op social media: Beetje onscherp. Geen fancy kleding. Geen spectaculaire achtergrond”, begint Evi haar bericht op Instagram.

“Geen ruisende palmbomen, azuurblauwe zee of adembenemende kliffen. Nee, zelfs geen trendy omgebouwd busje. Gewoon met man en hond een paar dagen in Normandië”, aldus de presentatrice en schrijfster.

Haar volgers vinden haar ‘gewone’ vakantiefoto toch nog tamelijk spectaculair: “Ik vind de achtergrond toch spectaculair hoor. Wij zijn er ook onlangs geweest, natuurpracht” of “De kliffen zijn best fancy hoor. Waren er ook de afgelopen dagen.”

“Geen spectaculaire achtergrond zegt ze dan… hoe mooi is dat daar wel niet 100.000 keer mooier dan een fancy overbevolkt Ibiza-strandje als je het mij vraagt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evi Hanssen (@evihanssen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.