Jill Goede uit 'Big Brother' begaat blunder na geboorte van dochtertje: "Ik voel me zo stom"
LHX
Jill Goede uit 'Big Brother' begaat blunder na geboorte van dochtertje: "Ik voel me zo stom"
Foto: Instagram @jillgoede_

Op 7 september verwelkomden 'Big Brother'-deelnemers Jill Goede en Leroy de Rouw hun eerste kindje samen. Het meisje heeft de naam Lio gekregen.

Jill Goede en Leroy de Rouw zitten helemaal op een roze wolk na de geboorte van hun kleine wondertje. Toch moeten ze hun hoofd erbij houden, want ze hebben natuurlijk heel wat dingen te regelen.

De geboortekaartjes, bijvoorbeeld. Helaas zullen die nog even op zich laten wachten, omdat Jill een cruciale fout heeft gemaakt.

"Ik voel me zo stom", zegt ze in haar Instagramverhaal. "Voor zwangere volgers die bezig zijn met het geboortekaartje: vergeet dit niet. Het scheelt je veel centen."

"Ik had een proefdruk gemaakt van m'n geboortekaartjes. Ik heb die tienduizend keer bekeken en ik dacht: dit is perfect. Vandaag kwamen alle kaartjes binnen, en ik wilde ze morgen op de post doen want ik ben al drie weken te laat... Ben ik de geboortedatum er vergeten op te zetten."

"Ik had het niet door, maar Leroy keek heel vreemd op. 'Er mist iets', zei hij. 'De geboortedatum'. De mooiste dag van m'n leven heb ik niet opgeschreven! Familie en vrienden: het duurt nog langer tot jullie het geboortekaartje krijgen", concludeert ze dan ook.

Meer nieuws

Meer nieuws

.