Annelien Coorevits bedankt VTM voor het aanbod: “Geen fan van”
PMN
Annelien Coorevits bedankt VTM voor het aanbod: “Geen fan van”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits zien we in ‘De Verraders’. Ze toont zich daar als een sterke speelster. Het is zeker iemand om in de gaten te houden in het spel.

Annelien Coorevits is alom aanwezig bij de start van het nieuwe tv-seizoen. Naast ‘De Verraders’ nam ze ook deel aan het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’. Daarnaast heeft ze ook nog een podcast met haar zus Stephanie.

Regelmatig krijgt Annelien aanbiedingen van tv-zenders, maar het is niet zo dat ze op elk aanbod ingaat. Zo weigerde ze eerder al een aanbod van VTM.

“Ik ben ooit gevraagd voor het VTM-programma ‘Special Forces’, maar ik ben geen grote fan van hardlopen of zwemmen op competitief niveau," legt Annelien uit in TV-Familie.

Annelien Coorevits bedankte voor het aanbod van VTM om deel te nemen aan 'Special Forces'

Haar ex-man Olivier Deschacht nam wel deel aan het programma. “Hij presenteerde zich daar zoals ik hem ook ken: met een sterk karakter,” merkt Annelien op. “Ik weet dat hij niet snel opgeeft als hij zich mentaal sterk kan houden.”

“Dat was ook zijn kracht tijdens zijn voetbalcarrière. Mensen kunnen zeggen dat koppigheid een negatieve karaktereigenschap is, maar in zijn werk was dat juist een positieve eigenschap.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.