Julie Van Den Steen hard voor bekende politieker: “Die hufter niet aan de macht”
PMN
Julie Van Den Steen hard voor bekende politieker: “Die hufter niet aan de macht”
Foto: VTM

Julie Van Den Steen zagen we onlangs in ‘Sing Again’. Ze presenteerde het programma aan de zijde van Koen Wauters. Julie is één van de ‘coming ladies’ bij VTM.

Zondag moeten we weer met z’n allen gaan stemmen. Ook Julie Van Den Steen ontsnapt er niet aan. Zij weet al zeker op wie ze niet gaat stemmen.

In de peilingen doet Vlaams Belang het al een tijdje heel goed. Ze lijken af te stevenen op een klinkende overwinning. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken deed de voorbije week duidelijke uitspraken over gender. “Voor ons zijn er alleen mannen en vrouwen”, zei hij.

“Voor hem is Petra De Sutter biologisch een man”, schrijft columinst Jöel De Ceulaer. “In het politieke debat is veel geoorloofd en Van Grieken heeft het vrije woord, maar dan is deze reactie ook gepermitteerd: als je iemand zo diep in zijn persoonlijke identiteit raakt en schoffeert, wel, voor mij ben je dan een biologische hufter.”

Het is een mening die ook Julie deelt. Zij is heel duidelijk. “Geen hufters meer aan de macht, please”, schrijft ze op haar Instagram Stories.

Meer nieuws

Meer nieuws

.