8 maanden Nova: Kato Callebaut eert haar dochtertje met geweldige foto's
LHX
8 maanden Nova: Kato Callebaut eert haar dochtertje met geweldige foto's
Foto: Instagram @katomusic

In november verwelkomden Kato Callebaut en Tom Dice hun eerste kindje. Het meisje luistert naar de naam Nova.

De komst van Nova heeft het leven van Kato Callebaut en Tom Dice ingrijpend veranderd. Een tijdlang traden ze niet op, om volop van hun roze wolk te kunnen genieten. Inmiddels staan ze echter weer op het podium.

Toch hebben ze ook de tijd om van de zomer te genieten. Dat blijkt uit een reeks foto's die Kato deelt op Instagram. "Sfeerbeelden", noemt ze die.

"Bijna acht maanden (hoe dan?), kruipen en willen stappen, aan de borst, zwaaien en dansen, energiebommetje en knuffeldier", mijmert ze. "Mijn lichaam voelt nu pas wat voor een rit we al hebben gehad. En in haar ogen (en die van Tom) blijf ik de mooiste persoon op aarde."

(Lees verder onder de post.)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door K A T O . (@katomusic)

Zoals gewoonlijk is het gezichtje van de kleine Nova niet te zien op de foto's. Dat doen Kato en Tom bewust, voor de privacy van hun dochtertje. Toch spat de liefde ervan af.

"Wij zijn intussen druk aan het werk", laat Kato ook weten. "Klaarstomen voor de zomershows en voor nog meer leuks." Eén van die zomershows is 'Tien Om Te Zien', waar ze op 15 juli zullen optreden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door The Starlings (@wearethestarlings)

Meer nieuws

Meer nieuws

.