Aaron Blommaert kan slecht nieuws niet meer lang uitstellen: "Haar hart zal breken"
COS
Aaron Blommaert kan slecht nieuws niet meer lang uitstellen: "Haar hart zal breken"
Foto: VTM

Aaron Blommaert kende al een fantastisch 2023, als presentator én als zanger. Zijn debuutsingle 'Zonde' werd meteen enorm positief onthaald.

Aaron Blommaert werd deze week pas 21 jaar en toch heeft hij al heel wat op zijn palmares staan. Hij begon in 2020 met acteren bij 'Familie'. Al snel volgden ook presentatieklussen bij 'Tien Om Te Zien' en 'The Voice van Vlaanderen'. Binnenkort presenteert hij 'The Voice Kids' naast Nora Gharib.

Afgelopen jaar was Aaron als Tovenaar te zien in 'The Masked Singer'. Aaron won het derde seizoen en lanceerde even later zijn carrière als soloartiest met zijn debuutsingle 'Zonde'. Daarmee is Aaron genomineerd voor 'Zomerhit'.

Aaron is op een trein gesprongen die nog niet van plan is om vaart te minderen. Al heeft hij wel geleerd om zijn grenzen te stellen. "Vroeger durfde ik dat totaal niet. Nu sta ik al eens op mijn strepen omdat er zoveel op mij afkomt", zegt hij in Story.

Aaron heeft z'n handen meer dan vol. Al zijn er dingen waarmee hij zich niet moet bezighouden, zoals de was en de plas. Hij woont immers nog thuis bij z'n ouders. Al zal dat niet meer voor lang zijn. "Ik word goed verzorgd, maar ik wil niet van mijn ouders profiteren", zegt hij.

"Ik ben nu 21, het wordt misschien tijd om op eigen benen te gaan staan. Anderzijds vind ik het zo gezellig thuis en ik weet dat mama's hart zal breken, de dag dag ik het ouderlijk nest verlaat. Ach, we zien wel. Voorlopig heb ik toch geen tijd om te verhuizen", besluit Aaron. Mama Blommaert kan nog even op twee oren slapen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.