Aaron Blommaert zet groot misverstand recht over zijn deelname aan 'The Masked Singer'
COS
Aaron Blommaert zet groot misverstand recht over zijn deelname aan 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Aaron Blommaert is op zijn 21ste acteur, zanger en presentator. Die verjaardag mocht hij deze week vieren tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien'.

Het gaat enorm hard voor Aaron Blommaert. Hij acteert al drie jaar in 'Familie', presenteert 'Tien Om Te Zien' en straks ook 'The Voice Kids' én ook in de hitlijsten doet hij het als zanger bijzonder goed met zijn debuutsingle 'Zonde'. 

Aaron was als zanger al bekend van 'The Voice Kids' in 2015 en later door boyband BOBBY. Als solozanger toonde hij pas echt was hij allemaal kon met zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Als Tovenaar zong Aaron iedereen naar huis.

Je zou kunnen zeggen dat zijn overwinning bij 'The Masked Singer' hem officieel op de kaart heeft gezet als zanger. "Dat was inderdaad een heel mooie opportuniteit", zegt Aaron in Story. "Ik word nog vaak aangesproken als Tovenaar."

"Maar sowieso was ik van plan om solo te gaan nadat we beslist hadden om te stoppen met de boyband BOBBY", verklaart Aaron. "Nog voor 'The Masked Singer' was ik al begonnen met het schrijven van songs."

"Mijn deelname aan het programma heeft dus zeker niet de doorslag gegeven, maar het was wel geweldig om ervaring op te doen!", aldus Aaron Blommaert, die volgende week misschien wel met de 'Zomerhit'-trofee naar huis gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.