"Alarmbellen, alarmbellen": Hanne Verbruggen van K3 met de handen in het haar
COS
"Alarmbellen, alarmbellen": Hanne Verbruggen van K3 met de handen in het haar
Foto: Photonews

De meisjes van K3 kijken uit naar een tweede Live Late Night-show op 12 augustus. Op 21 juli stond de eerste al gepland in het Proximus Pop-Up Theater in Middelkerke.

Voor de gelegenheid treedt Hanne Verbruggen opnieuw op met haarextensions. Als dat maar goedkomt... Tijdens de Vleugels-tour ging het eerder dit jaar even helemaal fout. Tijdens een snelle kledingwissel werd er per ongeluk aan de extensions getrokken, waardoor ze loskwamen. Het zorgde voor grappige beelden.

Hanne voelde het al toen aan haar kleren uitgetrokken werden. "Ik dacht: oei, ik hoop maar dat mijn haar niet loskomt. Maar ik voelde dat zo heel traag zakken en wij moesten heel hard dansen", vertelt Hanne bij HLN Showbits. Ze trok het haar zelf uit en stopte het haar danspartner Alex toe.

In mijn hoofd was dat echt... alarmbellen, alarmbellen.

"Dat zat dan in zijn broekzak. Dat was een en al chaos. Ik dacht: oh nee, wat is dit? Dan zag ik zo'n filmpje en eigenlijk lijkt dat alsof ik zo doe alsof er niks aan de hand is. Terwijl in mijn hoofd was dat echt... alarmbellen, alarmbellen. Marthe riep ook: 'Hanne!'"

"We hebben dat achteraf met iedereen nog zitten herbeleven. Mijn danspartner Alex was ook helemaal van: jij geeft je haar aan mij? Dat stak in die broek en dat kwam daar ook weer uit. En ik dacht: wanneer kan ik aflopen en dit gaan fixen?"

"Er ging heel veel door mij heen, maar eigenlijk vooral ook... zo half huilen, half lachen. Dat hebben we dan toch ook maar weer meegemaakt. Ik denk dat het op dat moment een beetje 'piep' was, maar ook heel veel chaos", aldus Hanne Verbruggen bij HLN Showbits.

 #fyp ♬ origineel geluid - altijdblijvendromenx

Meer nieuws

Meer nieuws

.