Anouk Matton doet haar beklag over Dimitri Vegas: "Erger me blauw"
LHX
Anouk Matton doet haar beklag over Dimitri Vegas: "Erger me blauw"
Foto: Instagram @mattnworld

Al sinds 2015 is Dimitri Vegas samen met dj Anouk Matton. Zo'n twee jaar geleden verwelkomden ze hun eerste kindje samen, het jongetje London.

Na zo'n acht jaar samen zijn Dimitri Vegas en Anouk Matton nog steeds erg gelukkig samen. Met hun zoontje London vormen ze een harmonieus gezinnetje.

Toch kunnen er af en toe wel eens spanningen de kop opsteken. Dat heeft vaak te maken met Anouks nood aan orde en netheid. Die kan erg ver gaan, geeft ze toe aan TV-Familie.

"Ik ben werkelijk allergisch voor rommel, voor wanorde. Mijn huis moet dan ook volledig netjes en georganiseerd zijn", vertelt ze. "Zelfs de afstandsbediening heeft een vaste plek."

In theorie dan, want Dimitri werkt niet altijd zo goed mee: hij is daarin heel anders dan zijn wederhelft. "Ik erger me blauw wanneer hij zijn sokken laat rondslingeren of wanneer de keuken een chaos is nadat hij heeft gekookt", klaagt Anouk.

Ook een peuter in huis helpt uiteraard niet om alles ordelijk te houden. "Over het speelgoed van London kun je weleens struikelen", geeft ze toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.