Fan van ‘Dagelijkse Kost’ valt plots iets op bij Jeroen Meus: “Dan kan je beter stoppen”
PMN
Fan van ‘Dagelijkse Kost’ valt plots iets op bij Jeroen Meus: “Dan kan je beter stoppen”
Foto: Eén

Elke werkdag zie je op VRT1 een aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Jeroen Meus weet telkens weer iets lekkers uit zijn hoed te toveren. Het programma kan rekenen op heel wat trouwe fans.

Jeroen Meus kan aan het weekend beginnen. Vrijdagavond was er de laatste aflevering van deze week. Maandag is er een nieuwe aflevering van ‘Dagelijkse Kost’.

Aan het einde van deze week is een kijker van ‘Dagelijkse Kost’ plots iets opgevallen bij Jeroen Meus. “Hij zit aan het einde van zijn latijn”, merkt de kijker op. “Dan kan je beter stoppen.”

De kijker vindt dat Jeroen nog maar weinig moeite steekt in het maken van de nieuwe gerechten. “Hij zegt zelf in een aflevering dat hij lui is. Dat is ook zo. Je ziet het op het scherm.”

“Jeroen maakt gerechten klaar die je in één pan kan steken. Dan is het snel klaar en heeft hij geen afwas. En dan zwijg ik nog van wat hij allemaal in de vuilbak gooit. Groen van prei, wat is daar mis mee?”

De kijker staat wel helemaal alleen met zijn mening. De andere fans delen die mening niet. “Jeroen doet dat fantastisch. Het is altijd de moeite om die gerechten ook eens zelf te maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.