Koen Crucke ziet er plots een stuk jonger uit: “Hieraan te danken”
PMN
Koen Crucke ziet er plots een stuk jonger uit: “Hieraan te danken”
Foto: Photonews

Koen Crucke heeft een schoonheidsbehandeling ondergaan. De 72-jarige zanger ziet er zo een stuk jonger uit dan enkele jaren geleden.

Koen Crucke zijn kaaklijn is weer wat strakker en zijn huid is minder vaal. “Ik heb het te danken aan een nieuwe behandeling die ik bij schoonheidsspecialist Karel Guryaert volg: hifu.” 

“De behandeling maakt gebruik van geluidsgolven die diep in de huid doordringen en de celvernieuwing en collageenproductie stimuleren. Toen ik het voorstel van Karel kreeg om die behandeling mee te promoten, zag ik dat direct zitten.”

Koen Crucke onderging een schoonheidsbehandeling

Koen onderging de behandeling al meermaals. “Ik heb nu vier behandelingen achter de rug en ben echt tevreden. Goedkoop is het niet, moet ik toegeven. Ik denk dat een volledige behandeling tussen de twee - tot drieduizend euro kost.”

Men gaat heel gericht te werk. “Ze smeren vaseline op je gezicht”, legt Koen verder uit. “Wanneer ze dat apparaat tegen je kaak, hals, of voorhoofd leggen, voel je je huid heel warm worden en bij elkaar trekken. Het doet wel wat pijn, maar het resultaat is adembenemend.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.