Interview 🎥 Anouk Matton neemt opmerkelijke beslissing na deelname aan ‘The Masked Singer’
PMN
🎥 Anouk Matton neemt opmerkelijke beslissing na deelname aan ‘The Masked Singer’
Foto: WVDS

Anouk Matton is een veelzijdige dame. Ze staat haar mannetje als dj, zorgt voor haar zoontje Londen en bouwt aan een zangcarrière.

Een eerste keer dat de knappe Anouk op het podium stond was tijdens het VTM-programma ‘The Best Of’.  Ze verraste haar echtgenoot toen met een ingetogen versie van ‘Higher Place’.

Het afgelopen jaar werd ze ontmaskerd als Vlinder in The Masked Singer. “De reacties waren heel positief. Veel mensen hadden wel door dat ik in het pak van de Vlinder zat.”
(Lees verder onder de foto)

“Het liegen was niet altijd makkelijk, maar het programma gaf me nog meer een drive om aan mijn zangcarrière te werken.”

“Ik vond het heel leuk om tijdens de repetities van ‘The Masked Singer’ in het Nederlands te oefenen. En ik dacht: Ik ga het zelf ook eens in het Nederlands proberen.”

Veel mensen hadden wel door dat ik in het pak van de Vlinder zat bij 'The Masked Singer'

“En toen heb ik vlak na ‘The Masked Singer’, ‘Neem ik je mee’ uitgebracht. Het nummer is heel goed onthaald en door Radio 2 ondersteund.”

En natuurlijk hebben we Anouk ook gevraagd of we in de nabije toekomst nieuwe muziek mogen verwachten. Je kan haar antwoord bekijken in onderstaande video. 

Bekijk ‘Zomerhit’ elke zaterdagavond op VRT1 en stem via VRTMAX!
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.