Bart Kaëll geeft reden waarom hij en Luc Appermont geen kinderen hebben
PMN
Bart Kaëll geeft reden waarom hij en Luc Appermont geen kinderen hebben
Foto: VTM

Bart Kaëll gaat weer vrolijk door de zomer. Hij heeft met ‘Shalala’ een nieuw nummer uit. De zanger sleepte er een nominatie voor ‘Zomerhit’ mee in de wacht.

Bart Kaëll en Luc Appermont vormen een gelukkig koppel, maar ze hebben geen kinderen. In een recent interview met Primo deelt Bart meer over hun keuze om kinderloos te blijven. Hij legt uit dat opvoeden niet alleen een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar ook dat hij veel van huis weg is.

“Kinderen opvoeden? Iedereen weet dat ik niet de meest geduldige persoon ben,” vertelt Bart. Hij vervolgt: “Ons vak is immers erg onzeker en allesbehalve een 9-tot-5-baan. Ik zou me echt schuldig voelen als ik zo vaak van huis zou zijn.” Bart haalt een voorbeeld aan van zijn vriend Jan Leyers, die met Anne een fantastische partner heeft, die ongetwijfeld veel opgevangen heeft in hun gezinsleven.

Ondanks dat ze geen kinderen hebben, voelen Bart en Luc zich gelukkig samen. “We delen verschillende waarden,” legt de zanger uit over hun relatie. “Waar ik soms misschien wat impulsiever ben, is Luc meer bedachtzaam."

"We zijn dus meer tegenpolen dan zielsverwanten. Hoewel we wel eens een meningsverschil hebben, kan ik me de laatste keer dat we echt ruzie hadden niet herinneren. Het gebeurt immers gewoon nooit.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.