Bart Kaëll moet iets van het hart over Luc Appermont: "Kan ik mij serieus aan ergeren"
LHX
Bart Kaëll moet iets van het hart over Luc Appermont: "Kan ik mij serieus aan ergeren"
Foto: Photonews

Al 46 jaar zijn Bart Kaëll en Luc Appermont een koppel. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd, al ontstaan er ook wel eens kleine ergernissen.

46 jaar is niet niets, maar sleur zit er nog niet in de relatie van Bart Kaëll en Luc Appermont. Aan Story vertellen ze hoe ze daarin slagen: je proberen te verplaatsen in het hoofd van de ander, veel praten en de ander zijn ding laten doen.

"Luc gaat graag fietsen, ik minder", geeft Bart een voorbeeld. "We hebben elk nog onze eigen vriendenkring. Je moet als koppel niet altijd samen zijn", vindt hij.

Ze zijn dan wel een goed team, maar hebben toch erg verschillende karakters. Daardoor kan het ook wel eens botsen. 

"Ik hou enorm van orde en structuur, terwijl Luc een echte sloddervos is", aldus Bart. "Als hij weer eens iets niet terugvindt, kan ik mij daar serieus aan ergeren."

"Of 's morgens als ik net wakker ben, en Luc is dan al een paar uur op, dan begint hij mij meteen te zeggen wat ik moet doen. En dat moet dan ook nog eens onmiddellijk gebeuren, terwijl ik denk: 'Dat kan straks ook nog.'"

Er wordt met andere woorden heel wat af gekibbeld bij hen thuis. "Het mondt nooit uit in zware ruzies of discussies", benadrukt Luc wel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.