Camille doet opvallende onthulling over haar financiën
LHX
Camille doet opvallende onthulling over haar financiën
Foto: Photonews

Camille is nog maar 23 jaar, maar op professioneel vlak is het de voorbije jaren voor haar ontzettend snel gegaan. Ze heeft zich op korte tijd ontpopt tot een heuse popkoningin.

In mei zette Camille haar tot nu toe misschien wel strafste prestatie neer: maar liefst vier keer trad ze op voor een uitverkocht Sportpaleis. Je zou denken dat ze inmiddels stinkend rijk is, maar zo eenvoudig is dat niet, zo blijkt.

In een interview met Humo vertelt ze dat ze grote bewondering heeft voor kunstenares Isabelle Scheltjens. Haar manager William Vaesen heeft enkele werken van haar in zijn kunstgalerij hangen en die vindt ze prachtig.

"Ooit wil ik zelf iets van haar kopen, maar voorlopig is het me nog wat te prijzig", klinkt het. Dat is een ietwat verrassende uitspraak van iemand die het Sportpaleis vier keer uitverkoopt. Iemand als zij zou toch genoeg geld moeten hebben voor een schilderij?

"Als je zonder special effects optreedt misschien wel", klinkt het. "Maar ik heb superveel leds gebruikt, en een lift voor mij en mijn dansers, en water dat naar beneden kwam gevallen, en een B-stage – een klein extra podium in het midden van de zaal."

Die keuzes maakte ze niet zomaar. "Ik vond het belangrijker om de mensen een spectaculaire show te geven dan om stinkend rijk te worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.