CAMILLE enorm hard aangepakt na 'Tien Om Te Zien'-passage
COS
CAMILLE enorm hard aangepakt na 'Tien Om Te Zien'-passage
Foto: VTM

Op VTM bouwden ze nog een laatste keer een zomers feestje bij 'Tien Om Te Zien'. Camille Dhont was natuurlijk ook weer van de partij.

Deze zomer deden CAMILLE en '#LikeMe'-collega Pommelien Thijs haasje-over met hun nummers 'Rihanna' en 'Erop of eronder'. Uiteindelijk was het Pommelien die de zomer afsloot als nummer 1 in de 'Tien Om Te Zien'-hitparade. CAMILLE bleef in de laatste week op de tweede plek staan.

CAMILLE was er vrijdag weer bij. Ze bracht niet 'Rihanna' maar had een verrassing meegenomen: haar nieuwste nummer 'Magie'. "Geweldig. Supermooi liedje", klinkt het op Facebook. "Goed bezig!", vindt nog iemand. "Fantastisch liedje! Supertrots op Camille."

"Ik zit er al een hele tijd mee in mijn hoofd", zegt iemand. "Doe zo verder", klinkt het nog. "Allee, dat zit weer weken in mijn hoofd... merci hè Camille", lacht iemand. "En ja hoor, haar nieuwe album is er al, op korte tijd, chapeau Camille, wat voor straffe zangeres ben jij geworden."

Playback

Het optreden van CAMILLE wordt niet door iedereen gesmaakt. Zo merken 'Tien Om Te Zien'-kijkers op dat de zangeres playbackte. "Ferm geplaybackt", klinkt het scherp. "Hierbij valt de playback toch wel heel hard op", lezen we nog.

"Was me ook enorm opgevallen... Zonde, want ze heeft een goede stem. Maar ja, iedereen kan een slechte dag hebben", bedenkt iemand zich. "De opname is live, maar er wordt vaak een tape overgeplakt omdat het publiek vaak superluid is", probeert iemand uit te leggen.

"Machinaal overbewerkt om het niet kunnen zingen te verdoezelen... En dan ook stevig geplaybackt... Dat ze zo populair is, is ook alleen maar dat ze mateloos gehyped wordt. Nu weer met topschijf ... Weinig top aan...", reageert een criticus scherp.

"In 'The Masked Singer' was ze top, in het Engels. In 'Liefde Voor Muziek' niet, het Nederlands ligt haar niet, vind ik. Gelukkig zijn er veel die haar wel goed vinden. Chapeau wat ze doet, maar ieder zijn ding", besluit een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.