CAMILLE houdt zich niet langer in en bijt van zich af na kritiek
COS
CAMILLE houdt zich niet langer in en bijt van zich af na kritiek
Foto: VTM

Het gaat hard voor Camille Dhont. Vandaag, op 25 augustus, haar derde album op drie jaar tijd verschenen. Dat gaf ze de naam 'Magie'.

CAMILLE was erg betrokken bij het maken van haar nieuwe album 'Magie'; zowel bij het schrijven van de muziek als later bij het mixen. Zo kon ze mee haar eigen stempel drukken op het album, iets wat de zangeres enorm belangrijk vindt.

"Ik krijg een heel voldaan gevoel als ik ergens van begin tot einde bij betrokken ben", vertelt de zangeres in Het Nieuwsblad. Ook bij de VTM-telenovelle 'Milo' mocht Camille meedenken over het karakter en de kledij van haar personage. "Ik was ook aanwezig bij de audities, want ik wil werken met mensen met wie het klikt."

Camille wil benadrukken dat ze absoluut geen product is, iets wat haar de afgelopen jaren meermaals verweten werd. "Wat ik ook doe: de kern komt uit mezelf. De lijn tussen Camille privé en de artieste is heel dun", benadrukt ze.

"Ik zou het te vermoeiend vinden om me heel de tijd voor te doen als iemand anders, om in een ander personage te kruipen. De zangeres, dat is ook de echte Camille. Net daarom apprecieert het publiek mij. Ik zal nooit faken", aldus Camille.

Meer nieuws

Meer nieuws

.