Christoff windt er geen doekjes om: “Binnen de twee jaar zijn die collega’s ziek”
PMN
Christoff windt er geen doekjes om: “Binnen de twee jaar zijn die collega’s ziek”
Foto: VTM

Christoff (48) is een opmerkelijke samenwerking aangegaan. Hij liet Lucca (15) een remix maken van zijn zomersingle ‘Terug bij mij’. Lucca is de zoon van sterrenchef en patissier Roger Van Damme.

Christoff heeft intussen al heel wat hits achter zijn naam staan. Het duurde wel even voor zijn carrière op gang kwam. Achteraf bekeken is de zanger daar heel dankbaar om.

“Ik ben blij dat mijn carrière zo langzaam gegroeid is”, merkt de zanger op in Primo. Christoff windt er geen doekjes om. Hij zag het niet goedkomen bij sommige van zijn collega’s. “Hun carrière begon als een komeet, maar ze zijn veel sneller afgebrand geraakt. Binnen de twee jaar waren ze ziek of hadden ze een burn-out.”

“Je moet als artiest ook de tijd krijgen om te leren en te groeien. Mijn ouders zeiden altijd: ‘Het zijn sterke benen die weelde kunnen dragen’. Ik kus dus mijn beide pollekes dat mijn carrière als een diesel op gang is geraakt. Dat heeft me de nodige ervaring bijgebracht om leren om te gaan met tegenslagen.”

Christoff zag collega's wiens carrière begon als een komeet na twee jaar ziek worden

Christoff denkt dat het wel in orde komt met Lucca. “Hij wordt geruggesteund door zijn ouders, en Cindy en Roger zullen er wel voor zorgen dat hun zoon met beide benen op de grond blijft.”

“Roem is een raar beestje. Ik heb bijvoorbeeld al collega’s zien ontsporen omdat plots hun partner niet meer meeging naar optredens.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.