Dan toch? Pauline Slangen en Olivier Deschacht laten niets aan de verbeelding over
PMN
Dan toch? Pauline Slangen en Olivier Deschacht laten niets aan de verbeelding over

Er zijn al een tijdje geruchten dat Pauline Slangen een nieuwe vriend heeft. Het zou gaan om ex-voetballer Olivier Deschacht. Beiden willen niet op het gerucht reageren.

Sinds deze zomer draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zangeres Pauline Slangen (21) zou een relatie hebben met gewezen voetballer Olivier Deschacht (42). Officieel kwam er geen duidelijkheid.

Al lijkt er steeds minder twijfel te bestaan over het gerucht dat ze een relatie zouden hebben. Maandagochtend deelden ze beiden een foto, op net hetzelfde moment, waren ze net hetzelfde aan het doen.

Ze waren beiden aan het zwemmen in Dubai. De speculaties gaan terug naar afgelopen zomer.

De twee werden toen samengezien op de Lokerse Feesten. Ze waren ook samen backstage in het Sportpaleis tijdens het concert van Regi.

Pauline en Olivier laten online steeds vaker blijken dat ze vaak elkaars gezelschap opzoeken. Maandagochtend was dat ook weer het geval.

Olivier plaatste een video dat hij baantje aan het trekken is in het zwembad. “Zwemmen in de ochtend is gezond”, schrijft hij.

Pauline daarentegen deelde een foto van zichzelf in bikini, met hetzelfde uitzicht over de skyline van Dubai.

Deze Instagram-posts lijken te bevestigen dat de twee samen genieten van een romantische vakantie.

Het is afwachten of Pauline en Olivier in de toekomst officieel zullen bevestigen dat ze een relatie hebben. Voor nu genieten ze van elkaars gezelschap in Dubai.

Meer nieuws

Meer nieuws

.