Doffe ellende voor fel vermagerde Silvy De Bie na complicaties: “Al hard gehuild”
PMN
Doffe ellende voor fel vermagerde Silvy De Bie na complicaties: “Al hard gehuild”
Foto: Photonews

Silvy De Bie heeft al serieus afgezien. De 43-jarige zangeres is ook fel vermagerd. Het resultaat van complicaties na een operatie.

Op 8 januari moest Silvy onder het mes om zich te laten opereren aan otosclerose. Dat is een aandoening aan je oren waarbij je in extreme gevallen volledig doof kan worden. Zover wilde Silvy het niet laten komen.

De zangeres heeft die ziekte aan haar beide oren. Twee jaar geleden werd haar rechteroor geopereerd, en nu was het de beurt aan haar linkeroor. Er kwamen dit keer echter complicaties.

“Er waren oorkristallen vrijgekomen”, licht Silvy toe in Dag Allemaal. “Daardoor was mijn evenwichtsorgaan verstoord. Je verliest je evenwicht en kan niets meer doen.”

Silvy kon al die tijd niet meer bewegen. Een week heeft ze enkel kunnen liggen. Om te plassen kreeg ze een sonde en om te eten een baxter met voedingsstoffen.

“Eten lukte niet, want ik moest constant overgeven”, vertelt de zangeres van danceformatie Sylver. “Ik werd elke dag witter en witter. Ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld en zo hard gehuild.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.