Einde van een tijdperk voor Hanne Verbruggen: "Het is gedaan"
LHX
Einde van een tijdperk voor Hanne Verbruggen: "Het is gedaan"
Foto: Instagram @hannecarry__

Het zijn de afgelopen maanden drukke tijden geweest voor K3. Op Instagram blikt Hanne Verbruggen terug op een mooie periode.

Maandenlang zijn Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman druk bezig geweest met de K3-musical 'De 3 biggetjes'. Eerst waren er uiteraard de repetities, en vervolgens gaven ze talloze optredens in Vlaanderen en Nederland.

Aan die periode is nu een einde gekomen. De komende tijd wachten er voor de K3'tjes nieuwe uitdagingen. Op Instagram blikt Hanne terug op een geweldige tijd met een reeks foto's van achter de schermen.

"Het is gedaan met biggen!", schrijft ze erbij. "Wat ga ik deze fantastische bende missen. Het waren pittige en intense maanden, maar wat hebben wij plezier gehad!"

"Ik ben zo trots en dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze fijne groep. Bedankt aan onze zalige cast en crew. Jullie hebben allemaal, stuk voor stuk, mijn hartje veroverd en jullie zullen daar voor eeuwig blijven."

Haar liefdevolle boodschap wordt door haar collega's op veel hartjes onthaald. "Jij bent echt mijn femme fatale", reageert ook Michiel De Meyer, die in de musical de rol van wolf Willy voor zijn rekening nam.

Meer nieuws

Meer nieuws

.