Er moet 'The Voice Kids'-winnares Mentissa dringend wat van het hart tegenover Natalia
COS
Er moet 'The Voice Kids'-winnares Mentissa dringend wat van het hart tegenover Natalia
Foto: Photo News

Mentissa Aziza stond deze zomer op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Haar zomernummer 'Mamma Mia' was ook genomineerd bij 'Zomerhit'.

Mentissa haalde met 'Mamma Mia' de finale niet, maar ze heeft Vlaanderen haar wel weer laten herontdekken. Herontdekken, want we kennen Mentissa natuurlijk al. In 2014 won ze als 14-jarige de eerste editie van 'The Voice Kids' in het team van Natalia.

Ze verdween daarna een tijdje uit de showbizz, maar schreef zich op haar achttiende in voor 'The Voice of Holland'. Ze won niet, maar kreeg wel een telefoontje van de makers van 'The Voice of France'. Daar werd Mentissa derde.

Ondertussen is Mentissa een grote ster in Frankrijk en Wallonië. Om de cirkel helemaal rond te maken, treedt Mentissa komend seizoen aan als coach in 'The Voice Belgique', de Waalse tegenhanger van 'The Voice van Vlaanderen'.

In 2014 was Natalia Mentissa's coach. Ze hadden onlangs samen opnames van 'Zomerhit', maar hebben elkaar net gemist. "Jammer, want ik zou haar graag nog eens heel erg bedanken", zegt Mentissa in Story.

"Natalia was mijn eerste grote voorbeeld, zij toonde me wat een vrouw in de muziekwereld kan zijn. Zij blijft een inspiratiebron voor mij. En nu word ik zelf coach in 'The Voice Belgique'. Ik denk dat ik droom", aldus de jonge zangeres.

Meer nieuws

Meer nieuws

.