Reactie Fan van Regi vindt dat hij het beter kan laten: “Hij wordt nu wel opnieuw papa, hé”
PMN
Fan van Regi vindt dat hij het beter kan laten: “Hij wordt nu wel opnieuw papa, hé”
Foto: Instagram@realregi

Regi stond afgelopen weekend op Tomorrowland. Hij had ook zijn vrouw Kristel Hubney meegenomen. Die is stralend zwanger.

Regi en Kristel kijken er erg naar uit om hun baby te verwelkomen. Het geslacht van de baby willen ze echter geheimhouden. Dat was blijkbaar niet genoeg om de fans van Tomorrowland op andere gedachten te brengen.

Tijdens een optreden van Regi droeg Kristel een roze kleed. De fans van Tomorrowland en ook de volgers van Regi zagen daarin een teken. "Ze krijgen weer een dochtertje," klonk het in koor.

Regi en Kristel genieten volop van de zwangerschap. Regi deelde bovendien enkele foto's van hen samen op Tomorrowland, waar we op één foto zien hoe hij de buik van Kristel kust.

Een fan van Regi heeft echter een opmerking gemaakt. "Hij kan de alcohol maar niet laten. Regi drinkt tijdens elk optreden alcohol. Dat hoeft niet. Hij wordt nu toch weer papa, hé?"

Andere volgers van Regi vinden deze opmerking ongegrond. "Wat is er mis met het feit dat Regi alcohol drinkt? Hij is niet zwanger, toch? Kristel zelf drinkt geen alcohol. Wat is dan het probleem?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regi (@realregi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.