📷 Fantastisch! Pommelien Thijs houdt zich aan belofte en schenkt 'Zomerhit'-trofee aan dierbare
COS
📷 Fantastisch! Pommelien Thijs houdt zich aan belofte en schenkt 'Zomerhit'-trofee aan dierbare
Foto: VRT

Zaterdag vond de live finale van 'Zomerhit' plaats. Het was nagelbijten voor de tien finalisten; het was immers een ijzersterke groep artiesten.

Uiteindelijk was het topfavoriete Pommelien Thijs die de trofee mee naar huis mocht nemen voor 'Erop of Eronder'. Vorig jaar was Pommelien met 'Ongewoon' ook dé topfavoriet, maar toen won Margriet Hermans en greep ze net naast de award.

Pommelien kreeg de award overhandigd van Bart Peeters en Gloria Monserez. Het nieuwe 'De Droomfabriek'-duo mocht nu al een droom in vervulling doen gaan. Pommelien was volledig overweldigd, maar vooral enorm dankbaar.

Waar de trofee een plekje zou krijgen? "Ik denk dat ik die aan mijn oma van 102 ga geven. Ik denk dat die daar mooi gaat staan", vertelde ze aan HLN Showbits. Op Instagram deelde Pommelien nog een foto van dezelfde avond met de trofee in haar ene hand... en een afgebroken stukje in de andere.

Voor ze de trofee aan haar oma kon geven, moest ze dus eerst de handen uit de mouwen steken en met lijm aan de slag gaan. Voor iemand die erom bekend staat haar eigen kledij te creëren, was dat natuurlijk geen probleem.

Donderdagavond kon Pommelien dan ook een geweldig beeld de wereld insturen. Pommelien heeft woord gehouden en trok met de award naar het verzorgingstehuis. We zien de Zomerhot-trofee in de handen van een apetrotse oma. 

Oma van Pommelien Thijs
Instagram @pommelienthijs

Meer nieuws

Meer nieuws

.