Hanne Verbruggen van K3 kan haar oren niet geloven: "Het kippenvel stond op mijn billen"
COS
Hanne Verbruggen van K3 kan haar oren niet geloven: "Het kippenvel stond op mijn billen"
Foto: Photonews

De meisjes van K3 beleven een feestjaar. De groep werd in 1998 opgericht, intussen al 25 jaar geleden. Met Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman is de groep al aan de vierde bezetting toe.

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. Een gek concept voor de huidige K3'tjes - Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. "We zijn zelf nog maar net de 25 voorbij of nog niet", bedenkt Marthe zich bij Radio2.

"Het is gewoon een heel grote eer dat wij K3 na 25 jaar met iedereen zo mogen vieren dit jaar. Er zijn dit jaar ook heel veel dingen die we gaan doen om het te vieren. Vooral dan de Late Night Shows. We hebben er net eentje gehad, maar op 12 augustus gaan we dat nog een keer overdoen."

Op een bepaald moment stond het kippenvel op mijn billen. Ik dacht: wow!

"Het was echt waanzinnig", zegt Hanne. "Wij hadden dat niet verwacht. Daar was zoveel volk, en allemaal volwassenen. En die zongen allemaal zo hard mee dat wij bijna niet moesten zingen eigenlijk."

"Op een bepaald moment stond het kippenvel op mijn billen. Ik dacht: wow!", zegt het K3'tje. "Wij zetten natuurlijk K3 verder en da's een heel grote eer en we vinden dat zelf ook geweldig als we oude hits mogen zingen, omdat wij de kinderen van toen zijn."

"Maar als zo'n zaal ook 'Waterval' meezingt en 'Er zal liefde zijn', wat een nummer is van onze eerste cd met Julia dat in de vergetelheid was gesukkeld, dan denk je wel: wow. Ze zijn mee. De mensen houden echt van wat we doen. Het is gewoon leuk dat we na 25 jaar de trend nog altijd kunnen verderzetten bij K3. Da's echt wel mooi."

Meer nieuws

Meer nieuws

.