Heeft Regi geslacht van baby al verklapt? Fans twijfelen niet meer
PMN
Heeft Regi geslacht van baby al verklapt? Fans twijfelen niet meer
Foto: Play4

Regi is een graag geziene gast op 'Tomorrowland'. Daar weet men natuurlijk ook dat hij binnenkort opnieuw papa wordt. Het geslacht van de baby willen Regi en zijn vrouw Kristel Hubney niet verklappen.

Regi zorgde voor heel wat verwarring op Tomorrowland, waar hij te zien was in een opvallend blauw shirt. Plotseling werd het publiek getrakteerd op een spectaculaire bui van blauwe confetti, wat de sfeer nog enthousiaster maakte. Tegelijkertijd klonk het bekende nummer 'Blue' van Eiffel 65 door de speakers. "Ik zeg niks", voegde Regi geheimzinnig toe bij het filmpje dat hij op Instagram deelde, wat de spanning alleen maar verhoogde.

De volgers van Regi wisten het meteen zeker. “Er komt een jongetje aan!”, reageerden ze vol enthousiasme. “Na twee dochters krijgt Regi eindelijk een zoon. Dat is zo leuk voor het gezin!” De reacties stroomden binnen, en velen kijken uit naar de komst van een nieuwe spruit.

Regi liet op Tomorrowland uitschijnen dat hij papa wordt van een zoontje

“Zo worden de meisjes meteen ook grote zus”, gingen de reacties verder. “Van harte gefeliciteerd, Regi en Kristel! We kunnen niet wachten op de geboorte van jullie zoontje.” Iedereen is zichtbaar enthousiast en kijkt reikhalzend uit naar het moment dat de baby ter wereld komt. De geboorte belooft immers een nieuwe fase voor het gezin te worden.

Toch blijft er een vleugje onzekerheid hangen. Regi zou iedereen ook kunnen misleiden. Eerder tijdens een optreden droeg Kristel immers een roze kleedje, wat leidde tot speculaties dat ze een meisje verwachtten. De waarheid zal ons pas dit najaar echt onthuld worden, en tot die tijd blijft het gissen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.