Het is zover: Nathalie Meskens maakt groot nieuws bekend
PMN
Het is zover: Nathalie Meskens maakt groot nieuws bekend

Nathalie Meskens zien we elke vrijdagavond in het programma ‘Starstruck’. Dat kan je bekijken op VTM. Nathalie heeft groot nieuws te melden.

Nathalie Meskens is één van de vier juryleden in ‘Starstruck’. Naast haar televisiewerk heeft ze nu groot nieuws te melden: ze heeft een nieuwe single uitgebracht.

De single is een cover van de megahit 'Ain't No Sunshine' van Bill Withers. Het nummer is ook te vinden op haar nieuwe album.

Met haar warme stem en opvallende interpretatie van het nummer, heeft Nathalie een unieke draai gegeven aan dit iconische lied.

Nathalie deelde het nieuws over haar nieuwe single op Instagram. Ze schreef: "Gelukkig kunnen we onze hartjes altijd wat opwarmen met muziek. De ideale periode dus om jullie te overladen met 'MSKNS' muziek de komende dagen en weken".

We gaan de komende tijd dus nog wel wat van Nathalie horen. Ze deelde ook een filmpje waarin we haar aan het werk zien terwijl ze het nummer opneemt.

Iedereen is benieuwd naar het succes van Nathalie haar nieuwe single. Zal die hitlijsten veroveren? Het zou wel eens kunnen want Nathalie heeft écht wel het talent om ook carrière te maken in de muziekwereld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.