Het leven van Anouk Matton is niet wat het lijkt: "Vertekend beeld"
LHX
Het leven van Anouk Matton is niet wat het lijkt: "Vertekend beeld"
Foto: WVDS

Anouk Matton is niet alleen de vrouw van Dimitri Vegas, ze is zelf ook een succesvol dj. Voor haar werk reist ze de hele wereld rond.

Als dj komt Anouk Matton op de zotste plekken en ontmoet ze de grootste sterren. Zo loopt ze regelmatig David Guetta tegen het lijf. In 2019 zat ze tijdens de MTV Awards in dezelfde tribune als Dua Lipa, Nicole Scherzinger en Cristiano Ronaldo.

Dat klinkt allemaal heel glamoureus en interessant, maar toch is haar leven niet wat het lijkt. "Ik vrees dat velen daar een vertekend beeld van hebben", zegt Anouk in Story.

Ze heeft dan wel de kans om veel van de wereld te zien, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Het kan enkel als ze beslist om een paar dagen langer op locatie te blijven als ze ergens optreedt. 

"Normaal vlieg je ergens naartoe, waar je een uurtje de tijd hebt om je op te frissen, om vervolgens naar de plek te gaan waar je je set moet draaien. Nadien keer je terug naar het hotel om even te slapen en 's ochtends vlieg je alweer naar de volgende show."

Meer nieuws

Meer nieuws

.