Het ontploft tijdens optreden van Marie en Samson: Ze is enorm geschrokken
PMN
Het ontploft tijdens optreden van Marie en Samson: Ze is enorm geschrokken
Foto: YouTube

Marie Verhulst heeft een drukke kerstvakantie achter de rug. Er was de kerstshow van Samson en Marie. Ze stond vaak op het podium.

De kerstshow is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Het is al jarenlang een traditie dat Samson een kerstshow geeft tijdens de kerstperiode. Dat was zo toen Gert Verhulst zijn baasje was en Marie zet die traditie verder.

Marie zingt in de kerstshow de grootste hits van Samson. Tijdens één van de vele optredens is Marie ontzettend hard geschrokken. De oorzaak was van iets dat gebeurde in de zaal.

Marie was volop het nummer ‘In de Disco’ aan het zingen. Plots zorgde iemand in het publiek voor een explosie aan confetti. Heel sfeervol, moeten we zeggen.

Het maakte echter geen deel uit van de planning. Het resultaat was dat Marie enorm geschrokken was op het podium. Misschien dan geen confetti in de zaal als het niet afgesproken is?

Marie schrok zich een ongeluk. “Maar het maakt haar ook zo menselijk”, reageert men op de sociale media. “Love it!”

Er zijn ook heel wat mensen die er hartelijk om kunnen lachen. En Marie? Die ging professioneel verder met haar optreden alsof er nooit iets gebeurd was.

Meer nieuws

Meer nieuws

.