Hugo heeft slecht nieuws over zijn gezondheid
PMN
Hugo heeft slecht nieuws over zijn gezondheid

Hugo Sigal (76) zal 2023 zich herinneren als het jaar waarop zijn solocarrière begon. Het werd meteen een groot succes. De populariteit van de zanger/acteur groeit nog elke dag.

Hugo verloor vorig jaar zijn echtgenote Nicole. Hij heeft helaas zelf geen goed nieuws over zijn gezondheid.

Hugo heeft met heel veel liefde gezorgd voor zijn echtgenote Nicole. Die leed ook aan de ziekte van alzheimer.

In het weekblad Primo vertelt Hugo over de impact hiervan op zijn eigen welzijn. "Ik heb mezelf opzijgezet voor Nicole, maar dat was geen opdracht. Het kwam vanzelf. Omdat ik haar doodgraag zag", vertelt hij.

Hugo vindt dat liefde betekent dat je jezelf opzij zet en neemt en geeft in een relatie. Dit heeft echter wel een effect op zijn gezondheid.

"Mijn nek, mijn rug... Ik had als het ware geen tijd om daar aandacht aan te besteden, maar ineens protesteerde mijn lichaam. En nu zit ik ermee", geeft de zanger toe.

Maar ondanks zijn gezondheidsproblemen klaagt Hugo niet. "Door wat me nu overkomt, heb ik een boost gekregen. Zowel mentaal als lichamelijk", verklaart hij vastberaden.

Het verlies van zijn geliefde Nicole heeft Hugo niet alleen emotioneel geraakt, maar heeft ook fysiek zijn tol geëist. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, heeft de zanger juist nieuwe energie gevonden. Hij gebruikt zijn gezondheidsproblemen als motivatie om sterker te worden, zowel mentaal als fysiek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.