Ingeborg wil wat kwijt aan Koen Wauters na onvergetelijk duet
PMN
Ingeborg wil wat kwijt aan Koen Wauters na onvergetelijk duet
Foto: VTM

‘Tien Om Te Zien’ vierde donderdag 40 jaar Clouseau. Dat gebeurde met een optreden van de band. Ze brachten er al hun grote hits.

‘Tien Om Te Zien’ vierde donderdag een mijlpaal van 40 jaar Clouseau. Dit werd gevierd met een spectaculair optreden van de band, die een indrukwekkende reeks van hun grootste hits bracht. De sfeer was feestelijk en de fans konden genieten van de vertrouwde klanken waar ze zo van houden.

Veertig jaar geleden begon het avontuur van Clouseau. De broers Koen Wauters en Kris Wauters hebben sindsdien onophoudelijk samengewerkt en hun samenwerking heeft geleid tot een flinke catalogus aan hits. Van deze bekende nummers werd donderdagavond uitvoerig genoten door het publiek, dat uit volle borst meezong en een geweldige sfeer creëerde.

Een bijzonder moment tijdens het optreden was het nummer ‘Verlangen’. Dit duet met Ingeborg bracht een golf van nostalgie over de aanwezigen. Ingeborg kwam speciaal naar Westende om het nummer samen met Koen opnieuw te zingen.

Na het optreden deed Ingeborg haar gevoelens uit de doeken op Instagram. “Het was een eer om getuige te zijn van jullie waanzinnig feest gisteravond”, schrijft ze. “Ik kan nog altijd niet beschrijven wat er gebeurt als we samen op het podium staan. Het is geweldig; het kind in ons komt vrij en ja, je verdient dit allemaal.” Haar woorden benadrukken de speciale band tussen de artiesten en de betekenis van zulke gezamenlijke momenten.

Ingeborg vervolgt met een ode aan de broers Wauters: “Wat jullie hebben neergezet in de voorbije 40 jaar, is groot respect waard. Het is een nobele prestatie die je samen met je broer Kris, je hele familie, vrienden en collega-muzikanten hebt gerealiseerd. Ik ben zo blij dat ik je 36 jaar geleden heb mogen leren kennen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingeborg (@ingeborgtmsergeant)

Meer nieuws

Meer nieuws

.