James Cooke ziet het gebeuren bij Gert Verhulst: "Dat is echt zot"
WVDS
James Cooke ziet het gebeuren bij Gert Verhulst: "Dat is echt zot"
Foto: GoPlay

James Cooke en Gert Verhulst zijn trots op hun ZomerRevue, waarmee ze samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in Plopsaland op de planken zullen staan deze zomer.

De vriendschap tussen James en Gert is oprecht en ze lijken het beste in elkaar naar boven te halen. Tijdens hun interview in Het Laatste Nieuws steekt James zijn bewondering voor Gert Verhulst niet onder stoelen of banken.

"In Vlaanderen is er maar één persoon die dat kan", aldus James Cooke

Wanneer ze het hebben over de Speedo-zwembroek die Gert aanheeft in De Verhulstjes, pikt James daarop in. “Ik denk dat er in Vlaanderen eigenlijk maar één persoon is die de ene dag met zo’n Speedo in een luchtig realityprogramma kan verschijnen en de volgende dag probleemloos een verkiezingsdebat kan leiden.”

“Dat is echt zot. Gert heeft zo’n status verworven dat hij als ondernemer ernstig wordt genomen, maar ook in een naaktpak op scène kan staan."

In de ZomerRevue komt er een sketch waarin Gert en James een naaktpak zullen dragen. James vindt dat Gert een enorme geloofwaardigheid heeft opgebouwd. “Hij toont wie hij is, hij speelt geen rolletje."

Meer nieuws

Meer nieuws

.