K3-fans kunnen hun oren niet geloven en halen uit naar Studio 100: "Ze hebben niet eens de moeite gedaan"
COS
K3-fans kunnen hun oren niet geloven en halen uit naar Studio 100: "Ze hebben niet eens de moeite gedaan"
Foto: Photonews

De meisjes van K3 sprongen enkele maanden geleden een gat in de lucht. Hanne, Marthe en Julia kregen te horen dat de K3-musical 'De 3 Biggetjes' zou terugkeren.

Bij een K3-musical hoort natuurlijk een nieuwe single. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman brachten deze week dan ook hun eigen versie van het nummer 'De 3 Biggetjes' uit. Het nummer kreeg vrijdag ook een clip, die met veel enthousiasme onthaald werd.

"Met deze clip laten ze zien dat ze echt een musical willen doen. Gaaf met die dronebeelden in het bos. Een van de beste clips ooit gemaakt", vindt iemand. "Wat een onwijs leuke videoclip!", zegt nog iemand. "Wat een leuke vibe! Verfrissende videoclip", lezen we verder.

"Met Julia erbij is het toch echt wel mijn favoriete nieuwe K3! Wat doen ze het allemaal goed! Ik geniet met volle teugen van Hanne, Marthe en Julia!" En: "Wauw, zo cool! Dit zou wel eens m'n favoriete clip ooit kunnen worden. Wat een plezier!"

Waar zijn de biggetjes?

Veel fans vinden het wel jammer dat de clip geen verhaal heeft. "Ik snap dat het idee is dat iedereen de musical kent, maar was mooi moment geweest om de cast voor te stellen en een voorproefje te geven op de musical", klinkt het. "En waar zijn de biggetjes? Op die paar seconden op het einde na."

"Ik mis echt dat verhaal in de clip", zegt nog iemand. "De originele clip was wel veel kleurrijker en magisch. Je werd meegenomen in een nieuwe wereld met andere dieren. Nu voelt het wat kaal en simpel. Jammer dat ze de roze pakjes ook niet aan hadden", zegt nog iemand.

Klaasje

Er is K3-fans nog iets opgevallen. "Deze clip is echt super leuk! Het is alleen erg jammer dat Hanne en Marthe niet opnieuw het liedje hebben mogen inzingen en de oude stemmen van 2016 zijn gebruikt. En op sommige stukjes hoor je Klaasje er nog bij zelfs", merkt iemand op.

Het blijkt namelijk dat Studio 100 de stemmen van Hanne en Marthe uit het 'Ushuaia'-dubbelalbum hebben gebruikt. "Ik zag een vergelijkings-TikTok van de HMK- en HMJ-versie van 'De 3 Biggetjes' maar er is geen verschil in Hanne en Marthe IT'S THE SAME", lezen we.

"Snap niet dat ze zoveel moeite in een musical stoppen om te promoten met merch, single en videoclip maar dan gewoon een oude versie gebruiken en Julia over Klaasjes stem plakken", reageert nog iemand. "Ze hebben niet eens de moeite gedaan om hen 't opnieuw te laten inzingen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.