K3'tje Julia Boschman bijt van zich af: "Jongens, komaan"
LHX
K3'tje Julia Boschman bijt van zich af: "Jongens, komaan"
Foto: Photonews

Als K3'tjes mogen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman heel wat mooie dingen doen. Toch is er ook een keerzijde aan hun bekendheid.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman doen hun job doodgraag, maar er zijn uiteraard ook minder fijne momenten. Zo moeten ze regelmatig antwoorden op lastige vragen van journalisten.

"Wat is jullie lievelingsliedje?", is zo'n vraag. "Dan denk ik: hoe verwacht je van ons dat wij een superserieus antwoord gaan geven?", lacht Hanne in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Als je kinderlijke vragen stelt, kan je ons ook niet kwalijk nemen dat we wat kinderlijker antwoorden."

Ook Julia heeft een frustratie die ze wil delen. Toen Hanne zwanger was, kregen zij en Marthe namelijk voortdurend de vraag wanneer zij aan kinderen zouden beginnen.

"Dan denk ik: jongens, komaan", klaagt ze. "Toen was ik 20! Dat vraag je toch niet aan iemand van 20? Dan denk ik soms: denk nou eens gewoon logisch na. Al zou ik aan het proberen zijn, dan ga ik dat toch niet nu vertellen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.