Kathleen Aerts slaat enorme flater: "Scheelde geen haar"
LHX
Kathleen Aerts slaat enorme flater: "Scheelde geen haar"
Foto: VTM

Maar liefst 11 jaar stond Kathleen Aerts op het podium met K3. Het kan dan ook niet anders dan dat er af en toe wel eens iets misliep.

Momenteel baat Kathleen Aerts in Zuid-Afrika een guesthouse uit, maar ooit zag haar leven er heel anders uit. Toen ze nog bij K3 was, deed ze zo'n 350 shows per jaar. 

Eén keer sloeg ze een flater die ze zich nog steeds herinnert. Het gebeurde toen zij, Karen Damen en Kristel Verbeke na een vlugge kledingwissel op een 'vliegende' sofa moesten gaan zitten. 

"Ik vergat in die drukte mijn T-shirt", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Dat klinkt onbegrijpelijk, maar die shows werden een soort routine en ik was vermoeid."

Ze kon een ramp gelukkig nog net vermijden. "Het scheelde geen haar of heel de zaal zag me in beha. Die was vleeskleurig, dus dan lijk je wel naakt", lacht ze.

De grote vraag waar veel K3-fans momenteel mee zitten, is of er een reünie komt van de oorspronkele K3. Volgens sommigen zou dat wel eens kunnen gebeuren bij de 'Studio 100 Singalong' in het Sportpaleis. De organisatie belooft immers "heel wat verrassende special guests uit het Studio 100-verleden".

Gert Verhulst heeft echter al laten weten dat dat niet op de planning staat. Dat betekent echter niet dat het er in de toekomst niet van komt...

Meer nieuws

Meer nieuws

.