Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings nemen drastisch besluit over zwangerschap
COS
Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings nemen drastisch besluit over zwangerschap
Foto: Photo News

Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings stonden deze zomer op verschillende podia. Ze waren niet met z'n tweetjes, maar met z'n drieën.

Kato Callebaut en Tom Dice stonden deze zomer natuurlijk vaak op het podium met Ozark Henry. Nadat ze vorig jaar samen optraden tijdens 'Zomerhit', besloten ze samen te werken aan een nummer. 'Under Your Spell' was deze zomer genomineerd voor 'Zomerhit'. Het drietal bereikte de finale, waar Pommelien Thijs won met 'Erop of eronder'.

Wanneer Kato en Tom niet met Piet Goddaer, zoals Ozark Henry echt heet, optraden, stonden ze eigenlijk ook met z'n drietjes op het podium. Kato is namelijk zwanger. Dat nieuws maakten The Starlings op Moederdag bekend met een prachtige foto op Instagram.

Kato en Tom kijken natuurlijk erg hard uit naar de komst van hun kleine starling. "Ik heb heel veel geluk, ik heb geen last en ik voel me nog altijd hetzelfde. Ook met het zingen is er voorlopig nog geen verschil, dus ik ben heel blij en gelukkig", vertelde Kato aan Showbizz24 tijdens 'Zomerhit'.

Aangezien alles zo goed gaat, blijven The Starlings gedurende Kato's zwangerschap optreden. Meer nog: ze starten zelfs een nieuwe theatertour. "18 locaties, heel veel muziek en liefde. Sommige met baby in de buik, andere met baby in de backstage. Kom dat zien en horen", zegt het koppel.

'Dream in full color' gaat op 14 september al van start en loopt tot en met 11 mei. De tour wordt natuurlijk wel even onderbroken. Tussen 12 oktober en 2 februari staan er geen shows gepland. Tom en Kato houden niet alleen rekening met de bevalling, maar hebben ook besloten om Kato drie maanden moederschapsrust te gunnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.