Linda Mertens kan het amper geloven: “Dat had ik nooit verwacht”
PMN
Linda Mertens kan het amper geloven: “Dat had ik nooit verwacht”
Foto: Photonews

Linda Mertens is weer helemaal terug van weggeweest. We zagen haar deze zomer aan de zijde van Regi verschijnen op de festivals. Iedereen is heel blij dat de zangeres weer terug is.

Regi liet eerder weten dat hij met Linda Mertens enkele dingetjes aan het uitproberen is in de studio. Dat ruikt naar een nieuwe single van ‘Milk Inc’. Regi wil er echter de tijd voor nemen.

Linda heeft zich deze zomer alvast goed geamuseerd. “Het was keileuk,” zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. “Niet normaal. Fantastische shows. En ik moet zeggen: ja, ik heb dat podium wel gemist. En ik ben heel blij dat ik dat nu weer kan doen.”

Er is de zangeres nog wat opgevallen. “De mensen omarmen mij,” stelt ze vast. “Dat is fantastisch om te zien. Allemaal hartjes. Het is energie geven, maar ook ontvangen.”

Linda Mertens had nooit verwacht dat er zeven concerten uitverkocht zijn in het Sportpaleis

Intussen is Linda ook in volle voorbereiding voor de concerten in het Sportpaleis. “Er komen zeven concerten aan. Dat is niet normaal. Dat had ik nooit verwacht. Dat gaat wel pittig worden. Ik kijk er keihard naar uit. Vorig jaar was fantastisch en dit jaar gaat het nog beter zijn.”

Linda is er helemaal klaar voor. “Milk Inc. is helemaal terug van weggeweest. Wij gaan niet meer weg nu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.