Margriet Hermans steekt haar voorkeur niet meer weg: "Ik heb voor hen gestemd bij 'Zomerhit'"
COS
Margriet Hermans steekt haar voorkeur niet meer weg: "Ik heb voor hen gestemd bij 'Zomerhit'"
Foto: VRT

Vorig jaar mocht Margriet Hermans de 'Zomerhit'-trofee in ontvangst nemen. De zangeres zorgde voor een portie ambiance met haar 'Lekker Blijven Hangen'.

Vanavond komen we na vijf muzikale zaterdagen te weten wie Margriet Hermans opvolgt als de winnaar of winnares van 'Zomerhit'. Zelf zal ze de award niet opnieuw in ontvangst kunnen nemen. Margriet is met haar zomersingle 'Zonne-energie' namelijk niet genomineerd.

"Natuurlijk ben ik een beetje teleurgesteld, maar ik ga er niet te veel achter zoeken", zegt Margriet aan Het Laatste Nieuws. "De liedjes die op MNM gedraaid worden, worden nu meegeteld. Dat heeft invloed op de resultaten."

"Naar het schijnt wordt ook het aantal downloads meegerekend en mijn fans downloaden niet. Ik ook niet. Daar begin ik niet aan. Ik luister gewoon naar Radio2. Ik ben fan van Lewis Capaldi en Berre", vertelt Margriet. 

Berre is met 'Kissing Strangers' een van de finalisten. Hij mocht dan ook een stem ontvangen van Margriet. "Ik heb gestemd op onder meer Berre, Mentissa, Lissa Lewis en Bart Kaëll. Ik weet natuurlijk niet of één van hen zal winnen, maar ik steun hen graag."

Mentissa en Lissa Lewis zijn niet bij de finalisten. Berre wel en Bart Kaëll wordt tot de topfavorieten gerekend. Margriet zal er vanavond opvallend genoeg niet bij zijn; ze moet optreden. "Maar ik ga het programma zeker uitgesteld bekijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.