Marthe De Pillecyn van K3 krijgt tijdens repetities van ‘Tien Om Te Zien’ heel leuk verjaardagscadeau
PMN
Marthe De Pillecyn van K3 krijgt tijdens repetities van ‘Tien Om Te Zien’ heel leuk verjaardagscadeau
Foto: Photonews

Woensdag waren er opnieuw opnames van ‘Tien Om Te Zien’. Het was al de derde dag op rij. Dit keer stond ook K3 op het podium.

Voor de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ starten zijn er altijd de repetities. De artiesten brengen er dan één of meerdere keren hun nummer. Zo kunnen ze hun danspasjes goed instuderen en worden ook de camerastanden vastgelegd. Rond 21 uur starten dan de opnames.

Woensdag stond ook K3 op de affiche. Het was voor Marthe De Pillecyn een speciale dag. Ze vierde immers haar 28ste verjaardag. Dat zal backstage ook wel gevierd zijn. Al moesten natuurlijk eerst de opnames afgewerkt worden. Zo gaat dat bij het opnemen van een tv-programma.

Tijdens de repetities was er wel een fijn moment voor Marthe. Er waren ook heel wat fans van K3 afgezakt naar Westende voor de opnames. Zij zongen na de repetities ‘Happy Birthday’ voor Marthe. Dat was een mooi moment.

K3 gaan we dus zien in ‘Tien Om Te Zien’ met hun nieuwe single. De meisjes zijn niet genomineerd voor ‘Zomerhit’. De reden is dat hun nummer niet op tijd uitgebracht werd om nog in aanmerking te komen voor een nominatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.