Mentissa, 'Zomerhit'-genomineerde en eerste 'The Voice Kids'-winnares, verrast met straffe onthulling over coach Natalia
COS
Mentissa, 'Zomerhit'-genomineerde en eerste 'The Voice Kids'-winnares, verrast met straffe onthulling over coach Natalia
Foto: VRT - Jokko

'Zomerhit'-fans hebben nog één spetterende show tegoed voor de grote finale van zaterdag 19 augustus. De twintig genomineerden worden straks herleid tot de tien topfavorieten.

De 24-jarige Mentissa hoopt natuurlijk dat ze bij de laatste tien zit met haar hit 'Mamma Mia'. Daarmee scoort ze niet alleen in België. Mentissa is na haar deelname aan 'The Voice France' een sensatie in Frankrijk. Ook in Nederland kennen ze haar na haar deelname aan 'The Voice of Holland'.

Ook in België is Mentissa geen onbekende voor fans van 'The Voice'. In 2014 won Mentissa het eerste seizoen van 'The Voice Kids'. Ze zat toen in het team van Natalia. Wij ontmoeten de jonge zangeres tijdens een opnamedag van 'Zomerhit'.

Toevallig is ook Natalia te gast en wij zijn natuurlijk benieuwd of Mentissa haar coach van destijds al heeft gesproken. "Ik heb haar nog niet gezien, maar ik heb wel haar soundcheck gehoord. Dus ik zat al te springen en te dansen in mijn loge", vertelt de jonge zangeres.

"Ik ben haar nog niet tegengekomen, maar dat gaat heel speciaal zijn. We hebben elkaar niet meer gezien sinds ‘The Voice Kids’ en dat is al tien jaar geleden", merkt Mentissa op. "Ik kijk er nu al naar uit om straks gewoon even goedendag te zeggen."

Herbekijk de 'Zomerhit'-aflevering van zaterdag 5 augustus om Mentissa aan het werk te zien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.