Metejoor maakt grote fout: "Ik ben gejost!"
LHX
Metejoor maakt grote fout: "Ik ben gejost!"
Foto: VTM

Metejoor is dit jaar opnieuw een van de coaches in 'The Voice Kids'. De komende aflevering belooft voor hem bijzonder spannend te worden.

Deze vrijdag wordt er opnieuw een aflevering van 'The Voice Kids' uitgezonden. Een nieuwe lading getalenteerde kandidaten betreden de arena voor de tweede Knockouts.

In Team Pommelien zijn het Saar, Sikudhani en Olivia die deze week alles geven. Bij Team Coely komen Laurence, Nisa en Eline aan bod. Laura Tesoro zet Estée, Milena en Camille samen voor een Knockout.

Ze maakt het zichzelf daarmee niet gemakkelijk. "Ze hebben alle drie een klok van een stem", zegt ze. Nadat de drie deelnemers hun ding hebben gedaan, staat Laura dan ook voor een hartverscheurende keuze.

Metejoor krijgt het zo mogelijk nóg moeilijker. Bij hem zijn het Lars, Mirko en Ezra die het tegen elkaar opnemen. Lars betovert het publiek met zijn meeslepende versie van 'Controle', Mirko brengt een explosieve versie van 'You Raise Me Up' en Ezra wordt uitgedaagd met 'The Show Must Go On'.

Wanneer Metejoor hun schitterende prestaties ziet, heeft hij al meteen spijt van zijn beslissing om het trio samen te voegen. "Ik ben gejost!", roept hij uit. "Mensen verklaren mij zot omdat ik jullie drie heb samengezet. Ik was hier heel bang voor."

Het is voor hem zó moeilijk om de knoop door te hakken, dat hij zelfs zijn hulpcoaches moet raadplegen. Het belooft met andere woorden een razend spannende aflevering te worden!

Meer nieuws

Meer nieuws

.