Metejoor trekt aan de alarmbel: "Ik word soms rotzak of geldwolf genoemd"
COS
Metejoor trekt aan de alarmbel: "Ik word soms rotzak of geldwolf genoemd"
Foto: VTM

Metejoor is een van de populairste Vlaamse artiesten van het moment. Daar durven oplichters jammer genoeg misbruik van maken.

Op Instagram Stories heeft Joris Van Rossem, ofwel Metejoor, donderdag een belangrijke boodschap voor al zijn fans. "Lieve vrienden, ik word soms 'klootzak' genoemd, ik word soms 'rotzak' genoemd. Ook 'geldwolf' en 'afripper'. 'Joris zet mensen in 't zak.'", begint Metejoor z'n verhaal.

"Nu, dat ben ik niet. Nee, dat ben ik niet. Dat zijn nepaccounts, fake accounts op Instagram en Facebook, die zich voordoen als mezelf. Nog eens heel even heel serieus: ik zou zelf nooit geld vragen. Toch niet via een nepaccount", voegt Joris er lachend aan toe.

"Ik zal je ook nooit een berichtje sturen met: 'Ik hou van jou, ik vind je zo mooi, ik wil je zo hard bedanken omdat jij mijn grootste fan bent.' Met gratis tickets hiervoor of met een geldbonus. 'Maar eerst moet jij geld storten op mijn rekening.' Dat zou ik nooit doen. Toch niet via een nepaccount", lacht hij.

"Nee, heel serieus, lieve vrienden, dit is het enige echte account. Er zijn heel veel mensen die zich voordoen als Metejoor. Trap er alsjeblieft niet in. Helaas zijn er heel wat mensen die er wel intrappen. Soms zijn die accounts ook heel geloofwaardig. Maar het enige echte is dit account."

"En als je nu geld over hebt, mag je dat altijd storten op mijn rekeningnummer BE 87...", sluit de zanger zijn boodschap af met een kwinkslag. Fans zijn dus gewaarschuwd.

Metejoor
Instagram @metejoor

Meer nieuws

Meer nieuws

.