Na aanslepende blessure: K3'tje Marthe De Pillecyn krijgt nieuws van de dokter
COS
Na aanslepende blessure: K3'tje Marthe De Pillecyn krijgt nieuws van de dokter
Foto: VTM

Wie de afgelopen maanden naar een show of optreden van K3 ging, zag maar twee van de drie meisjes meedansen. Marthe De Pillecyn bewoog mee vanop een stoeltje.

Midden april liep het mis voor Marthe De Pillecyn. Het K3'tje raakte geblesseerd aan haar knie en verscheen plots met een opvallende kniebrace op het podium tijdens de 'Vleugels'-tour. Na een tijdje kreeg Marthe slecht nieuws van de dokter.

Op doktersvoorschrift mocht Marthe niet langer meedansen tijdens de shows. Studio 100 zocht en vond een oplossing bij een stoel op wieltjes. Zo konden alle shows gewoon doorgaan en danste Marthe alleen met haar bovenlichaam mee.

De 'Vleugels'-tour werkte Marthe vanop de stoel af en op zomeroptredens stond telkens een vaste hoge kruk klaar voor Marthe. Eén maand geleden vroeg een fan in Plopsaland hoe het met Marthes knie ging. "Veel beter al, nog even", klonk het vastberaden.

Groen licht

Tijdens een optreden bij Radio2 deed Marthe het aan het einde van juli zonder stoel, maar voorzichtig. Ook bij de opnames van 'Zomerhit' was de stoel verdwenen. Nu lijkt Marthe groen licht te hebben gekregen om weer voluit mee te dansen.

Woensdagavond werden de meisjes van K3 in Westende verwacht voor een optreden bij 'Tien Om Te Zien'. Marthe, Hanne en Julia brachten 'De 3 Biggetjes', twintig jaar na Karen, Kristel en Kathleen, in kostuum. Op beelden van K3Highlights zien we dat Marthe weer vrolijk meedanst.

"Heel blij dat Marthe weer danst, maar denk ook van: kijk alsjeblieft uit dat het niet weer overbelast raakt", zegt een fan. "Ik word zo blij om te zien dat Marthe gewoon weer mee kan dansen", klinkt het nog. "Geweldig om Marthe weer te zien stralen!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K3 Highlights (@k3highlights)

Meer nieuws

Meer nieuws

.