Na slecht nieuws voor Laura Tesoro: Zangeres maakt zich erg opvallende bedenking
COS
Na slecht nieuws voor Laura Tesoro: Zangeres maakt zich erg opvallende bedenking
Foto: VTM

Op zaterdag 19 augustus is er bij VRT 1 en Radio2 de grote finale van 'Zomerhit'. Zondag werd de groep van twintig genomineerden herleid tot de tien finalisten.

Aaron Blommaert, Bart Kaëll, Berre, Camille, Gustaph, Maksim, Metejoor, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs en The Starlings & Ozark Henry zijn dit jaar de gelukkigen. Zij maken zaterdag nog steeds kans om de 'Zomerhit'-trofee in de wacht te slepen.

Voor tien andere artiesten was er jammer genoeg minder goed nieuws. Onder meer Stan Van Samang en Regi zullen geen nieuwe 'Zomerhit' winnen. Voor Laura Tesoro is het het tweede jaar op rij dat ze de finale niet haalt. Na 'Not easy' wordt ook 'BAD ain't that BAD' niet de Zomerhit.

Laura laat het niet aan haar hart komen en reageert op Twitter. "Jullie zijn de liefsten. Bedankt voor alle steun. Muziek is geen wedstrijd. Ik ben heel blij voor de tien geweldige finalisten en wel... ik heb een weekend vrij om mijn verjaardag te vieren", zegt Laura dit op 19 augustus 27 wordt.

Laura's 'Tien Om Te Zien'-collega Aaron Blommaert is met zijn debuutsingle 'Zonde' wel een van de tien finalisten. "Ik denk dat Laura een van de eersten was die mij een bericht heeft gestuurd om mij proficiat te wensen. Zo is die dan wel", vertelt Aaron op Radio2.

"Ik zei tegen haar: 'Ik ben nog altijd je allergrootste fan.' En dat is echt zo", zegt Aaron. "Ik ken Laura al veel langer dan dat zij mij kent, omdat ze een paar jaar ouder is. Ik ben altijd fan geweest. Ik vind het ook wel zonde dat ze er niet bij zit. Nu maak ik zelf het mopje dat iedereen maakt, maar het is ook echt zo."

Meer nieuws

Meer nieuws

.