Niels Destadsbader kan wel onder tafel kruipen op restaurant: Gênant wat er gebeurd is
PMN
Niels Destadsbader kan wel onder tafel kruipen op restaurant: Gênant wat er gebeurd is
Foto: Photonews

Niels Destadsbader verblijft nog een hele week in Parijs. Hij is er de presentator in het Belgium Lotto House. Zo mocht hij gisteren de nieuwe Olympisch kampioen tijdritten Remco Evenepoel ontvangen, samen met Wout Van Aert.

Niels Destadsbader zal ook zingen in het Belgium Lotto House, maar zijn hoofdtaak is wel om er gastheer zijn voor de vele fans, supporters, pers en atleten die er samen zijn. Het maakt dat er telkens een gezellige sfeer heerst.

Niels kan in Vlaanderen nergens meer komen zonder dat mensen hem herkennen. Het is iets wat hij snel een plaatsje kon geven. “Ik vind het vreemder om mezelf te horen”, bedenkt hij zich in Flair.

“Het is nog steeds raar als ik in de auto zit en men speelt een liedje van mij op de radio. Een stapje verder is wanneer je in de supermarkt wandelt en ze draaien net je schijf.”

En het kan nog straffer. “Wanneer je op restaurant zit en de eigenaar zet bewust een nummer van je op”, vertelt Niels. “Daar kan ik wel van onder tafel kruipen. Dan is het bang afwachten of het bij die ene song blijft of die een hele cd gaat laten horen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.