Nieuwe look van K3'tje Marthe De Pillecyn enthousiast onthaald door fans: "Staat haar zo leuk"
COS
Nieuwe look van K3'tje Marthe De Pillecyn enthousiast onthaald door fans: "Staat haar zo leuk"
Foto: VTM

De meisjes van K3 hebben deze zomer nog mooie vooruitzichten. Zo staan ze donderdagavond op het 'Zomerhit'-podium en komen ze ook nog langs bij 'Tien Om Te Zien'.

K3 heeft deze zomer al heel wat zomeroptredens achter de rug. Zo stonden de meisjes afgelopen weekend in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Opvallend was dat Marthe De Pillecyn met haar 'nieuwe' look op het podium verscheen. Plots waren er twee K3'tjes met krullen.

Eerder deze maand verscheen Marthe al eens met haar natuurlijke krullen op het podium. Het was collega Julia Boschman die Marthes krullen had verzorgd. "ZO ZO ZO MOOI! ZO ZO FAN VAN", klonk het enorm enthousiast bij Hanne Verbruggen. "Jaaaaa!! I love it!", reageerde ook Julia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marthe De Pillecyn (@marthedep)

Marthe, die de afgelopen jaren vooral met gestijld haar te zien was, lijkt haar natuurlijk krullend haar opnieuw te hebben omarmd. En daar zijn veel K3-fans enthousiast om. Zo blijkt uit de reacties op het account van K3 Highlights na de recente Plopsa-optredens.

"Marthes haar", klinkt het met hartjes-emoji's. "Omg Marthe haar krullen", lezen we nog. "Die krullen staan Marthe zo leuk", vindt nog iemand. "Ben zo blij dat Marthe haar natuurlijk haar terug is! Heb het zo germist sinds ze het lieten verdwijnen in 'K3 zoekt K3'", laat nog een fan weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K3 Highlights (@k3highlights)

Wat ook wel opvalt op beelden van de afgelopen optreden is Marthes aanhoudende blessure. "Marthe blijft precies sukkelen met haar knie... beterschap", klinkt het. Midden april verscheen Marthe met een kniebrace op het podium. Even later kreeg ze van de dokter te horen dat ze haar knie moest laten rusten en niet meer mocht dansen. Hopelijk ziet Marthe snel licht aan het einde van de tunnel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.