‘Ozark Henry’ en ‘The Starlings’ enthousiast over ‘Zomerhit’-nominatie: “Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt”
WVDS
‘Ozark Henry’ en ‘The Starlings’ enthousiast over ‘Zomerhit’-nominatie: “Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt”
Foto: WVDS

Voor ‘Zomerhit’ 2023 werd dit jaar een leuke samenwerking tussen een duo en een solozanger genomineerd. En dan hebben we het natuurlijk over ‘The Starlings’ en ‘Ozark Henry' met hun nummer ‘Under Your Spell’.

Tijdens de opnamedag van ‘Zomerhit’ vroeg Showbizz24 aan Kato hoe die prachtige samenwerking tot stand is gekomen. “We hebben vorig jaar met ‘Zomerhit’ al eens samengewerkt.” 

“We hebben toen afgesproken om samen iets te schrijven en daar is dit nummer uit gekomen en dan hebben we het ook uitgebracht.”

Ozark Henry staat volledig achter de nominatie van hun nummer ‘Under Your Spell’ voor ‘Zomerhit’, zoveel is duidelijk. “Ik wil vooral ons nummer steunen. Het feit dat ik dit samen met ‘The Starlings’ heb gemaakt is mooi.” 

“Ik vond het al mooi toen het geschreven werd en het verdient een kans om aan het publiek van ‘Zomerhit’ voorgesteld te worden.”

Of er nog een vervolg aan deze samenwerking komt? “Dat sluiten we zeker niet. Het staat vast dat we samen nog nummers gaan schrijven. Of we dat samen gaan uitbrengen, weten we nog niet. Dat hangt volledig van het nummer af en hoe we ons daarbij voelen”, legt Tom uit.

Volgens Kato is hun samenwerking in feite niet zo vergezocht: “Onze muziek ligt niet heel ver uit elkaar. Er is een soort overlapping en mensen die ons, ofwel Ozark Henry volgen, horen wel dat dit nummer een leuke kruisbestuiving is geworden.”

The Starlings & Ozark Henry zullen met 'Under Your Spell' te zien zijn in de uitzending van 'Zomerhit' op zaterdag 22 juli om 20.45 uur, op VRT 1 en VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.